Produkty pro mramorové plátno (21)

Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP je výsledkem zručného řemeslného zpracování, které se předává z generace na generaci. Členové ho vyrábějí podle tradiční metody, v provincii Mantova na pravém břehu řeky Po. Dostupný v různých velikostech a zráních, které se pohybují od minimálně 14 měsíců až po 30 měsíců zrání.
Sloupek

Sloupek

Retrakční sloupky jako jednoduchá a vizuálně atraktivní bariéra pro přístup
Granomar Mramorová granule

Granomar Mramorová granule

Omítky se nacházejí jak na fasádách, aby chránily a dekorovaly budovy, tak i uvnitř pro design. Vzhled a struktura – tedy také kvalita –
Uzená bufalo mozzarella

Uzená bufalo mozzarella

Uzená bufalo mozzarella
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Travertino Medio

Travertino Medio

Dostupné velikosti 60x30x2 40x30x2 30x30x2 60x40x2 60x60x2 40x40x2 80x40x2 80x80x2 100x100x2 120x120x2 Jiné tloušťky: Ano Tabulka: Ano
Leštěný Mramor

Leštěný Mramor

Formát 60x60x2 Jemně broušený vhodný pro koupelnu i interiér. 450m²
BÍLÉ MAKRONY VPRIMEAL 02.38.62.20.97...

BÍLÉ MAKRONY VPRIMEAL 02.38.62.20.97...

Reference 3380390197403 Vyrobeno ve Francii v našich dílnách. Bílá těstovina má světlou barvu a její neutrálnější chuť se snadno kombinuje s různými náplněmi. Doporučení k použití Vhoďte makarony do velkého množství vroucí osolené vody, vařte 7 minut pro "al dente" konzistenci a 9 minut pro měkkou konzistenci. Sceďte a vychutnejte si tyto těstoviny horké jednoduše s kapkou olivového oleje nebo s omáčkou podle vašeho výběru. Vysoce kvalitní bílá semolina z tvrdé pšenice * *pocházející z ekologického zemědělství
Řemeslné Tarallini

Řemeslné Tarallini

TARALLI S CHILLI, SÝREM A PEPŘEM, OLEJEM A VÍNEM, S FENYKLEM A ČERNÝMI OLIVAMI.
UVA PIZZUTELLA

UVA PIZZUTELLA

CHARAKTERISTIKY SEVERNÍHO BARESE
Sardinky v Rajčatové Omáčce

Sardinky v Rajčatové Omáčce

Sardinky v Rajčatové Omáčce Hmotnost: 100g
Průmyslové Prostředky

Průmyslové Prostředky

S ohledem na optimalizaci kvality svých produktů se CORNIC-NOVAMER rozhodl pro integraci operací kontroly kvality, balení a skladování. Tato orientace se projevila v následujícím: - Interní laboratoř: Počet zaměstnanců 1 osoba (9400 kontrol provedených v roce 2020) - Kvalitní služba: Počet zaměstnanců 3 osoby - Výrobní dílna o rozloze 800 m² vybavená nejmodernějšími zařízeními, což nám dává roční kapacitu 8 milionů UVC. - Chladírenský sklad s kapacitou 1800 palet. CORNIC-NOVAMER je certifikována IFS Food a IFS Broker High level, ale také ASC, MSC a BIO.
Makaróny/Pasta

Makaróny/Pasta

Jagada spolupracuje s výrobci nizozemských a tureckých špaget a těstovin. Naše produkty jsou vyrobeny ze 100% semoliny z tvrdé pšenice pod certifikáty kvality.
Maltit

Maltit

Maltit - kaloricky redukovaná náhrada cukru Maltit (E965) je kaloricky redukovaný cukrový náhradník, který chutná podobně jako cukr. S sladivostí přibližně 90 % jako cukr může být maltit téměř 1:1 nahrazen cukrem. Příjem maltitu způsobuje pouze velmi malý nárůst hladiny cukru v krvi a inzulínu a obsahuje pouze přibližně polovinu kalorií jako cukr. Maltit se používá mimo jiné k výrobě bonbónů, sušenek, čokolády, dezertů všech druhů, zmrzliny, džemů, žvýkaček atd. Při denních dávkách nad 30-50 g pro dospělé může nastat projímavý účinek. Proto se doporučuje maximální denní příjem 30-50 g.
Gorgonzola DOP

Gorgonzola DOP

Gorgonzola je sýr s syrovým těstem bílé slámové barvy, jehož zelené žíhání je způsobeno procesem erborinatury, tedy vznikem plísní. V variantě Dolce je krémový a měkký, s jedinečnou a charakteristickou chutí, mírně pikantní. V variantě Piccante má výraznější a silnější chuť, jehož těsto je více erborinované, konzistentní a křehké. Vyrobeno z pasterizovaného mléka pocházejícího z farem nacházejících se v oblasti původu s přídavkem mléčných kultur a vybraných plísní, přirozeně bez laktózy. Je dostupný v klasických formátech.
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.
Kapucínský kámen

Kapucínský kámen

Dostupné rozměry Opus 60x40x2 40x40x2 20x20x2 40x20x2 60x40x2 Jiné tloušťky: Ne Tabulka: Ne
Mozzarella z buvolího mléka DOP

Mozzarella z buvolího mléka DOP

Mozzarella z buvolího mléka DOP
Černé olivy

Černé olivy

Černé olivy